ris rijkschroeff juridisch bedrijfsadviseur
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand
0
0

Contact

Kingsfordweg 151
1043 GR, Amsterdam


info@ris-rijkschroeff.nl

Locatie

locatierisrijkschroeff2
risrijkschroeffboeken1

Jouw juridische partner 

Als juridisch partner helpen wij jou met al jouw juridische vraagstukken. Daarbij vinden wij het belangrijk dat onze dienstverlening begrijpelijk is. Dat maakt ons de ideale juridische partner: de expertise die je nodig hebt en dit ook graag met je deelt. Zo weet je precies wat je aan ons hebt. Deskundig, praktisch en tegen een gunstig vast tarief. en tegelijkertijd deskundig en praktisch tegen een gunstig vast tarief. 

Zo gaan wij te werk 

In de meeste gevallen werken wij op basis van een fixed fee of een vooraf afgesproken prijs. Dit geeft direct duidelijkheid en zorgt ervoor dat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Wanneer je regelmatig hulp van een juridisch partner kan gebruiken, hebben wij ook 3 handige juridische pakketten voor je samengesteld. Op die manier krijg je altijd snel en deskundig juridisch advies. 

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Dit zijn rechtsgebieden waar iedere ondernemer regelmatig mee te maken krijgt: 

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Privacyrecht
  • Verbintenissenrecht 

 Per rechtsgebied bieden wij verschillende diensten aan tegen een vaste prijs. Daarnaast kunnen wij altijd diensten combineren of een dienstverlening op maat aanbieden. 

 Contact opnemen 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij kijken graag wat wij voor je kunnen doen en geven je direct een indicatie van de kosten. Wij kunnen snel handelen en leveren juridisch advies op maat. Dienstverlening

Dienstverlening algemeen

Dienstverleningspagina 'dienstverlening algemeen'

Dienstverlening arbeidsrecht

Dienstverlening ondernemingsrecht

Dienstverlening privacyrecht

Dienstverlening verbintenissenrecht

  • Modelcontracten en -documenten