ris rijkschroeff juridisch bedrijfsadviseur
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand
0
0

Contact

Kingsfordweg 151
1043 GR, Amsterdam

+31 (0) 20 491 78 01
info@ris-rijkschroeff.nl

Locatie

locatierisrijkschroeff2
jurist arbeidsrecht

Jurist arbeidsrecht

Zoek je een bedrijfsjurist die gespecialiseerd is in arbeidsrecht? Onze deskundige juristen staan voor je klaar en geven advies in een begrijpelijke taal. Voor ons staat het leveren van een oplossingsgericht advies centraal. Hierbij zetten wij onze expertise niet alleen voor je in, maar laten we je ook weten wat en hoe we dit doen. Het bieden van transparantie is wat ons als arbeidsrecht juristen onderscheidt. Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Wat valt onder arbeidsrecht?

Arbeidsrecht is het recht dat van toepassing is op arbeidsovereenkomsten. Het regelt de verhoudingen tussen de werkgever en de werknemer. Wanneer er sprake is van een arbeidsrelatie tussen een werknemer en een werkgever, dan is het arbeidsrecht van toepassing. 

In het arbeidsrecht vind je regels over bijvoorbeeld de duur van de arbeidsovereenkomst, de transitievergoeding en de ontslagregels. Om geschillen te voorkomen, is het aan te raden om de expertise van een arbeidsrecht jurist in te schakelen. Dit is in iedere fase mogelijk. Of het nu om het aannemen of juist het ontslag van een werknemer gaat; wij staan voor je klaar met een juridisch advies op maat.

Wij helpen je onder meer bij: 

  • Het opstellen en beoordelen van een vaststellingsovereenkomst 
  • Het opstellen en beoordelen van een arbeidsovereenkomst 
  • Ontslag op staande voet 
  • Ontslagprocedure bij het UWV 
  • Rechtszaak bij de kantonrechter

Kosten bedrijfsjurist arbeidsrecht

Als transparante jurist arbeidsrecht zijn wij ook altijd eerlijk over onze prijzen. Voor een aantal diensten, zoals het opstellen van een arbeidsovereenkomst, een beëindigingsovereenkomst of een ontslagprocedure bij het UWV, hanteren wij vaste prijzen. 

Kan jij regelmatig de expertise van een arbeidsrecht jurist (of een ander recht) gebruiken? Dan kan je ook een juridisch pakket bij ons afnemen. Liever een aanpak op maat? Ook dat is mogelijk. Neem telefonisch contact met ons op via 020-4917801 of maak gebruik van ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te voorzien van juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht.


Dienstverlening arbeidsrecht