ris rijkschroeff juridisch bedrijfsadviseur
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand
0
0

Contact

Kingsfordweg 151
1043 GR, Amsterdam


info@ris-rijkschroeff.nl

Locatie

locatierisrijkschroeff2
jurist arbeidsrecht

De beste jurist arbeidsrecht kiezen

Heb je een arbeidsconflict, volgt er ontslag met wederzijds goedvinden of is een werknemer langdurig zoek? Zoek je daarbij hulp van een heel goede jurist arbeidsrecht? 

Arbeidsrecht is een rechtsgebied waarin bijna dagelijks ontwikkelingen zijn. Om jou het beste te kunnen helpen, zorgen onze juristen ervoor dat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Onze juristen zijn dan ook specialisten in het arbeidsrecht. 

Een goed jurist arbeidsrecht is in staat om breder naar iedere situatie te kijken en te zoeken naar de beste oplossing voor iedere zaak. De beste oplossing is vaak een praktische, creatieve oplossing waarbij je niet naar de rechter hoeft. Wij zien de gang naar de rechter dan ook niet als eerste oplossing, maar als laatste redmiddel.

Conflicten in het arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is een emotioneel rechtsgebied. Bij een arbeidsconflict spelen er vaak grote belangen die veel invloed hebben op iemands leven. Het is dan fijn om een arbeidsrecht jurist naast je te hebben die jouw belangen goed vertegenwoordigd en je blind kunt vertrouwen. 

Bij veel arbeidsconflicten bestaat een langdurige situatie die niet of niet goed wordt opgelost en waarbij mensen gefrustreerd raken en zich belemmerd voelen, vaak met ziekteverzuim als gevolg. Veel arbeidsconflicten ontstaan rond arbeidsongeschiktheid, er een negatieve beoordeling is gegeven of als er een moeizame relatie bestaat tussen werkgever en werknemer of tussen werknemers onderling. 

Het is handig om in dergelijke gevallen snel een jurist arbeidsrecht in te schakelen. Dat scheelt in de meeste gevallen veel ellende en geld.

Jurist nodig bij ontslag?

Binnen het arbeidsrecht zijn verschillende thema’s. Een van die unieke thema’s is ontslagrecht. Het ontslagrecht vormt alle regels die te maken hebben met het beëindigen van een arbeidsovereenkomst. 

In veel gevallen wordt het ontslag niet juist geregeld. Vaak worden de wettelijke eisen niet correct gevolgd of wordt de vaststellingsovereenkomst niet goed opgesteld. Hierdoor wordt ontslag vaak teruggedraaid en procedures bij de rechter gevoerd om te herstellen wat verkeerd is gegaan. 

Wij helpen jou onder ander met het toetsen of het ontslag wettelijk is toegestaan, onderhandelen over de afspraken van het ontslag en stellen een correct vaststellingsovereenkomst op.

Wij kunnen jou helpen bij de volgende thema’s in het arbeidsrecht

Wij helpen je onder meer bij: 

  • het opstellen en beoordelen van een vaststellingsovereenkomst 
  • ontslag op staande voet
  • arbeidsongeschiktheid
  • werkgeversaansprakelijkheid
  • ontslagprocedure bij het UWV
  • rechtszaak bij de kantonrechter
  • bescherming persoonsgegevens

Wat zijn de kosten van een jurist in het arbeidsrecht?

Wij vinden dat een goed jurist arbeidsrecht van tevoren kan bepalen wat de kosten zullen zijn. Voor veel van onze diensten hanteren we dan ook een vaste prijs. Hieronder vind je daar een aantal voorbeelden van. Soms is het lastiger om een vaste prijs af te spreken. In dat geval geven we altijd een schatting van de kosten.

Dienstverlening arbeidsrecht

Neem contact op met ons juristenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht

 

Wij helpen jou met de beste oplossing voor jouw zaak. Neem direct contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek. 

Plan via deze link een gratis gesprek in om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.