ris rijkschroeff juridisch bedrijfsadviseur
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand
0
0

Contact

Kingsfordweg 151
1043 GR, Amsterdam

020 491 78 01
info@ris-rijkschroeff.nl

Locatie

locatierisrijkschroeff2
risrijkschroeffboeken15

Modelcontracten en -documenten

Ben je op zoek naar een modelcontract voor het opstellen van een bepaalde overeenkomst? Ris Rijkschroeff biedt verschillende soorten modelovereenkomsten om jou op weg te helpen. Kies een overeenkomst die aansluit bij jouw situatie. 

Wat is een modelovereenkomst? 

Een modelovereenkomst zijn door ons opgesteld en bevatten standaard bepalingen. Ze zijn dan ook bedoeld voor standaard situaties. Is de situatie niet standaard, dan voldoet het model niet en moet een maatwerkovereenkomst worden opgesteld. Daar kunnen wij je ook bij helpen. Voordat je begint met het opstellen van een contract is het belangrijk dat de opdracht en afspraken van de overeenkomst duidelijk zijn. Vervolgens kan je een passende overeenkomst opstellen. 

Soorten modelcontracten 

Wij bieden ondersteuning op het gebied van modelcontracten. Wanneer je weet welk soort contract van toepassing is op jouw situatie, kan je er zelf aan de slag. We bieden onder andere de volgende modelovereenkomsten aan: 

  •  Aanmaningsbrief 
  • Arbeidsovereenkomst 
  • Concurrentiebeding 
  • Geheimhoudingsovereenkomst 
  • Oprichtingsakte vof
  • Relatiebeding 

De documenten zijn voorzien van standaard bepalingen en vereisen geen diepgaande juridische kennis. Met onderstaande downloads kun je zelf met eenvoudige documenten en overeenkomsten aan de slag. De documenten zijn voorzien van standaard bepalingen en vereisen geen diepgaande juridische kennis. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen? 

Heb je vragen over een van onze modelovereenkomsten? Of wil je graag meer informatie over een geschikt contract? Neem dan contact met ons op. Wij hebben verschillende pakketten die je kan afnemen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 020-4917801 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.