ris rijkschroeff juridisch bedrijfsadviseur
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand
0
0

Contact

Kingsfordweg 151
1043 GR, Amsterdam

+31 (0) 20 491 78 01
info@ris-rijkschroeff.nl

Locatie

locatierisrijkschroeff2
jurist ondernemingsrecht

Jurist ondernemingsrecht

Ben je op zoek naar een jurist ondernemingsrecht? Wij staan met onze jarenlange ervaring voor je klaar. Onze dienstverlening is in een begrijpelijke taal zodat je altijd weet wat er speelt. Ons onderscheidend vermogen vind je terug in de transparantie, oplossingsgerichtheid en expertise die je van een ondernemingsrecht jurist kunt verwachten. Wat kunnen wij voor je betekenen? 

Wat is ondernemingsrecht? 

Een jurist ondersteunt bedrijven en geeft juridisch advies aan ondernemers. Bedrijven zetten een jurist ondernemingsrecht in om alle juridische zaken te regelen die daarbij komen kijken. Een ondernemer kan tegen verschillende onderwerpen aanlopen waarover geschillen kunnen ontstaan. Denk onder andere aan het opstellen van contracten, maar ook aan aansprakelijkstellingen en schadeclaims. Door een jurist ondernemingsrecht in te schakelen, voorkom je dat er geschillen ontstaan. Zo ben je ervan verzekerd dat alle zaken goed verlopen. 

Juridisch advies voor ondernemers 

Wij geven onder andere juridisch advies aan ondernemers over de volgende zaken: 

  • Opstellen van contracten 
  • Opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten
  • Opstellen van overeenkomsten
  • Het opzetten van personenvennootschappen 

Daarnaast bieden wij ondersteuning bij faillissementen van leveranciers en klanten van klanten. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij onze dienstverlening aan tegen een vaste prijs. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de dienstverlening zo begrijpelijk en transparant mogelijk is.

Contact opnemen 

Een jurist ondernemingsrecht inschakelen? Of wil je graag juridisch advies als ondernemer? Neem dan contact op! Wij hebben verschillende pakketten die je kan afnemen. Ben je toch op zoek naar advies op maat? Neem telefonisch contact met ons op via 020-4917801 of maak gebruik van ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.