ris rijkschroeff juridisch bedrijfsadviseur
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand
0
0

Contact

Kingsfordweg 151
1043 GR, Amsterdam

+31 (0) 20 491 78 01
info@ris-rijkschroeff.nl

Locatie

locatierisrijkschroeff2
verbintenissenrecht

Jurist verbintenissenrecht

Verbintenissenrecht is onderdeel van het burgerlijk recht. Een verbintenis ontstaat als gevolg van een eenzijdige of meerzijdige rechtshandeling, zoals het aangaan van een overeenkomst. Heb je hulp nodig met het opstellen van een overeenkomst? Bij Ris Rijkschroeff ben je aan het juiste adres. 

Overeenkomst opstellen 

Wil je graag een overeenkomst laten opstellen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij kunnen je helpen met alles op het gebied van verbintenissenrecht. Zo helpen wij je onder andere bij het opstellen van: 

  • Samenwerkingsovereenkomsten 
  • Arbeidsovereenkomsten 
  • Vaststellingsovereenkomsten 
  • VOF contracten 
  • Verwerkersovereenkomsten 

Bovenstaande diensten bieden we aan voor een vaste prijs aan de hand van verschillende juridische pakketten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

Beëindiging van overeenkomsten 

Naast het opstellen van verschillende overeenkomsten, bieden wij ook ondersteuning en advies in het beëindigen van overeenkomsten of als hier geschillen over zijn. Voor het beëindigen van een overeenkomst moet je aan verschillende voorwaarden voldoen. Wij helpen jou met een professionele oplossing! Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, vind je hieronder dienstverlening op het gebied van verbintenissenrecht die wij  voor een vaste prijs aanbieden. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op 

Ben je op zoek naar professionele dienstverlening op het gebied van verbintenissenrecht? Wij helpen jou bij het opstellen van verschillende overeenkomsten. Heb je vragen? Neem dan contact op! Wij hebben verschillende pakketten die je kan afnemen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 020-4917801 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te voorzien van juridisch advies.