ris rijkschroeff juridisch bedrijfsadviseur
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand
0
0

Contact

Kingsfordweg 151
1043 GR, Amsterdam


info@ris-rijkschroeff.nl

Locatie

locatierisrijkschroeff2
verbintenissenrecht

De beste jurist verbintenissenrecht kiezen

Is er een conflict ontstaan over de gemaakte afspraken, moeten de afspraken juridisch goed vastgelegd worden of moet er over een contract onderhandeld worden? Zoek je daarbij hulp van een heel goede jurist verbintenissenrecht?

Iedereen heeft dagelijks te maken met het verbintenissenrecht. Bedrijven sluiten veel overeenkomsten met klanten en hanteren daarbij bijna altijd algemene voorwaarden. Vennoten die samenwerken doen dat in de regel op basis van een vennootschapsovereenkomst. Voor de lunch op kantoor moeten de boodschappen aangeschaft worden.

Een goed jurist verbintenissenrecht is in staat om te kijken naar de belangen van alle partijen en de impact die bepaalde afspraken zullen hebben. Niet alleen bij het maken van de afspraken, maar vooral bij onenigheid zoeken we naar praktische, effectieve oplossingen.

Wat is de meerwaarde van een verbintenissenrecht jurist?

Een (mondelinge) overeenkomst sluiten is zo gedaan. Een goed contract opstellen is niet altijd zomaar gedaan. Het risico bestaat dat zonder een jurist verbintenissenrecht, de afspraken slecht op papier gezet kunnen worden. Een goed verbintenissenrecht jurist weet waar je op moet letten bij het opstellen van contracten, welke risico’s er zijn verbonden aan bepaalde afspraken en er wordt gelet op alle mogelijke toekomstige situaties. Zo weet je zeker dat je geen afspraken maakt die niet mogen of nadelig uit kunnen pakken.

Hoe goed het contract ook is opgesteld, het voorkomt niet altijd dat een van de partijen de afspraken niet nakomt. In dat geval helpen we jou met het vorderen van nakoming van de afspraken en als dat nodig, dan helpen we jou ook met het krijgen van schadevergoeding. In het ergste geval vernietigen of ontbinden we voor jou de overeenkomst.

Geschillen zijn er om opgelost te worden. We ondersteunen ondernemers bij het schikkingsproces door de onderhandelingen te begeleiden of over te nemen en de gemaakte afspraken in een vaststellingsovereenkomst vast te leggen.

Met welke overeenkomsten kunnen wij helpen?

Wil je een contract laten opstellen of beoordelen? Er bestaan veel verschillende soorten contracten. Overeenkomst waar wij veel mee helpen zijn onder andere: 

  • Vof contracten
  • Overeenkomsten van opdracht
  • Algemene voorwaarden
  • Vaststellingsovereenkomsten
  • Aandeelhoudersovereenkomsten
  • Verwerkersovereenkomsten

Hoe wij verder kunnen helpen in het verbintenissenrecht

Voor een contract opstellen hanteren we verschillende (vaste) tarieven zoals je hieronder kunt zien. Staat er een contract niet tussen of heb je hulp nodig bij een geschil of andere vragen over contracten? Maak dan een afspraak via de link onderaan de pagina. Dan kijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Neem contact op met ons juristenkantoor gespecialiseerd in verbintenissenrecht

Neem contact met ons op als je:

  • een contract wil laten opstellen of beoordelen.
  • er een onenigheid is over de inhoud van een overeenkomst.
  • de andere partij diens verplichtingen niet nakomt.
  • een conflict hebt over de verwachtingen.

Wij helpen jou met de beste oplossing voor jouw overeenkomst. Neem direct contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek. 

Plan via deze link een gratis gesprek in om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.