ris rijkschroeff juridisch bedrijfsadviseur
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand
0
0

Contact

Kingsfordweg 151
1043 GR, Amsterdam


info@ris-rijkschroeff.nl

Locatie

locatierisrijkschroeff2
risrijkschroeffgrachten1

Over ons

Wij willen verandering brengen in de manier hoe juridische dienstverlening wordt geleverd. Ris Rijkschroeff is opgericht omdat wij van mening zijn dat juridische dienstverlening begrijpelijker, transparanter en beter geprijsd kan en moet.

Wij zien om ons heen dat blogs, adviezen en andere documenten op een manier worden geschreven waarvan je zou denken dat ze geschreven zijn voor andere juristen en niet voor degene die het daadwerkelijk moet lezen, de klant. Wij vinden dat er aansluiting mist met het taalgebruik van niet-juristen. Daarom zijn onze stukken altijd geschreven zodat onze relaties precies begrijpen wat er wordt bedoeld.

Als juridisch dienstverlener zien wij regelmatig om ons heen dat juridische diensten niet op een transparante manier worden aangeboden. Daarbij zien wij vaak dat men een offerte krijgt met een uurtarief en hoogstens een schatting van de werkzaamheden. Wij zijn van mening dat voor veel werkzaamheden een fixed price of een vaste prijs gehanteerd kan worden. Een goed jurist kan naar onze mening bijna altijd een goede schatting maken van wat de dienstverlening in gaat houden.

Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening op zo een manier in te richten dat wij efficiënter kunnen werken. Dit heeft voor onze relaties als voordeel dat wij onze dienstverlening tegen een gunstig tarief kunnen aanbieden.

Wij richten ons op het ondernemingsrecht in brede zin en zijn onder andere gespecialiseerd in het arbeids-, ondernemings-, privacy- en verbintenissenrecht. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van juridische oplossingen aan (online) zakelijke dienstverlening. Door ons te specialiseren in de dienstverleningssector hebben wij de kennis over de voorkomende juridische vraagstukken binnen de sector. Hierdoor kunnen wij effectiever en efficiënter onze relaties helpen.

Hoe wij ons onderscheiden

  • Je weet vooraf wat je kwijt bent
  • Juridisch hulp voor een gunstige prijs
  • Onze diensten kan je via de website afnemen