ris rijkschroeff juridisch bedrijfsadviseur
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand
0
0

Contact

Kingsfordweg 151
1043 GR, Amsterdam


info@ris-rijkschroeff.nl

Locatie

locatierisrijkschroeff2
juridisch pakket1

Juridisch pakket

Als ondernemer kom je vroeg of laat juridische vragen tegen. Voor jou is het belangrijk dat je op een professionele manier activiteiten kan ontplooien en dat de juridische zaken daarbij op orde zijn. Hiervoor is het niet altijd nodig dat je een jurist in dienst hebt.

Toch kan het zijn dat je behoefte hebt aan snel juridisch advies of een vaste juridisch partner onder de knop. Of zou je weleens willen sparren met een persoonlijk bedrijfsjurist? Dan is een juridisch pakket van Ris Rijkschroeff iets voor jou!

Wij hebben speciaal voor jou drie juridische pakketten samengesteld, die gecombineerd jou een goede juridische basis geven.

Producten overzicht pakketten

Strippenkaart

Met onze strippenkaart kan je gebruik maken van onze verschillende juridische diensten voor een vast bedrag per kaart. Deze diensten kun je inzetten wanneer jij wilt. Heb altijd een bedrijfsjurist op stand-by ter ondersteuning van jouw juridische bedrijfsvraagstukken.

Juridische helpdesk

Wil jij graag een juridische partner die jou ondersteunt bij juridische vraagstukken? Iemand waar je meteen bij terecht kunt wanneer je vragen hebt? Dan is de juridische helpdesk dé oplossing. Voor een vast bedrag per jaar staan wij voor je klaar! Vanaf nu ben je altijd voorzien van juridisch advies wanneer jij dat wilt.

Modelcontracten en documenten

Voor een vast bedrag per jaar kun je je onbeperkt modelontracten en -documenten laten opstellen. Wij zorgen altijd voor actuele juridische documenten zodat jouw contracten altijd up-to-date blijven.

Alle contracten zijn voorzien van alle basiselementen waaraan een contract moet voldoen, volledig betrouwbaar.