ris-rijkschroeff-juristen
contact

Dienstverlening

Wij verlenen niet alleen hoogwaardig juridisch diensten aan middelgrote ondernemingen, we kunnen ook het gehele juridische proces ook uit handen nemen. Door te fungeren als uw partner weten we altijd wat er in uw onderneming speelt, kunnen we tijdig inspringen bij uw juridische vraagstukken en heeft u een klankbord onder uw sneltoetsen.

Om als partner het beste naast u te kunnen staan hebben wij juridische pakketten samengesteld welke ervoor zorgen dat wij u optimaal kunnen bijstaan:

Tevens begeleiden we startende ondernemers bij het starten van hun bedrijf. Van het idee op papier, naar het controleren op de juridische aspecten en risico’s, tot het opstellen van alle benodigde juridische documenten en het verlenen van juridische bijstand. Ook voor de startende ondernemer hebben wij een juridisch pakket samengesteld die ervoor zorgt dat u start klaar bent:

Dienstverlening per zaak

Omdat we veel waarde hechten aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten, vinden we het niet nodig om voor ieder contact de teller te laten lopen. Sterker nog, wij laten de teller helemaal niet lopen. Wij zijn van mening dat een goed jurist goed kan inschatten hoeveel werk en tijd er in een zaak gaat zitten. Wij werken dan ook met een vastgesteld bedrag per zaak.

Daarbij komt ook dat wij vinden dat het voorleggen van een juridische vraag of probleem altijd vrijblijvend moet zijn. Om u tijd en geld te besparen proberen wij daarbij zoveel mogelijk online en telefonisch af te handelen.

Mocht u nadere informatie willen of een afspraak willen maken dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 020 – 491 78 01 of vul het onderstaand contactformulier in.

Ik wil meer informatie over de juridische pakketten