ris-rijkschroeff-juristen
contact

Verbintenissenrecht

In het dagelijks leven krijgt iedereen regelmatig te maken met verbintenissen van uiteenlopende strekking. Een goede overeenkomst voorkomt veel onduidelijkheid, geschillen en dus kosten. Bij het doen van zaken is vertrouwen een belangrijke voorwaarden. Naast vertrouwen is het belangrijk dat alle afspraken goed en duidelijk zijn vastgelegd. Het gebeurt regelmatig dat de afspraken niet juist worden nageleefd omdat het in de onderhandelingsfase niet goed duidelijk is geworden wat met nu precies wil afspreken. Vaak zien we ook dat het wel duidelijk is wat men wil afspreken, maar dat het niet duidelijk wordt vastgelegd waardoor er geschillen ontstaan.

Diensten verbintenissenrecht

Het verbintenissenrecht regelt onder andere hoe overeenkomsten tot stand komen, wat er gebeurt als een overeenkomst niet wordt nageleefd en waaraan de overeenkomst moet voldoen om geldig te zijn. Het opstellen van contracten vereist deskundigheid en bijna altijd maatwerk. Het contractenrecht is breed en kent contracten in vele soorten en maten.

Wij stellen onder andere de volgende overeenkomsten voor u op:

Heeft u een overeenkomst die opgesteld of beoordeeld moet worden? Of is een overeenkomst beëndigt of wilt u zelf een overeenkomst beëindigen? Neem dan direct contact met ons op.