ris-rijkschroeff-juristen
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand
0
0
youxventurestilqrzyunsplash

Whello

Whello is een groeiend online marketingbedrijf. Binnen een paar jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevend bureau in Amsterdam. Whello is een groot bureau met bijna 30 werknemers en een eigen mascotte, Whello the Whale.

Bij groei hoort veranderingen. En bij verandering binnen een bedrijf krijg je vroeg of laat te maken met juridische aspecten. Whello was op zoek naar een juridische dienstverlener bij wie ze snel en makkelijk terecht kunnen als er juridische vragen zijn. Vertrouwen en een goede klik was erg belangrijk.

In die tijd waren wij zelf bezig met het veranderen van onze dienstverlening. Wij waren bezig met het ontwikkelen van diensten waardoor wij een betere aansluiting konden vinden bij de vraag naar juridische dienstverlening door onze relaties. En hoe kun je dat nu beter doen dan relaties mee laten denken vanuit hun perspectief.

Inmiddels helpen wij Whello met onze juridische helpdesk en met het opstellen van diverse contracten en documenten. Whello heeft een eigen bedrijfsjurist die de organisatie door en door kent. Hierdoor kan hij Whello sneller en makkelijker helpen.

Website

Powered by: welCommerce ecommerce makers