ris-rijkschroeff-juristen
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand
0
0
blijerelatierisrijkschroeff

EuforieDesign

EuforieDesign is een klein online marketingbedrijf die website en webshops realiseert en huisstijlen ontwerpt. EuforieDesign wilde graag de dienstverlening voor hun relaties uitbreiden. Omdat het een klein bureau is hebben ze besloten om een samenwerking aan te gaan met een ander bedrijf. Dat bedrijf zal onder naam van EuforieDesign hun eigen dienstverlening leveren aan de klanten van EuforieDesign. 

EuforieDesign wil logischerwijs bepaalde afspraken maken over hoe er moet worden omgegaan met hun klanten en op welke manier naar buiten getreden moet worden. Het zou vervelend zijn als de ander er met de klanten van EuforieDesign er vandoor gaat. We hebben besloten om deze afspraken in een samenwerkingsovereenkomst op te stellen.

Nadat de laatste versie naar de andere partij is gestuurd, krijgen we reactie dat zij het niet nodig vinden om een overeenkomst aan te gaan. Het moet maar op basis van vertrouwen gaan, vinden zij. Ons advies kwam er op neer om in gesprek te gaan en te kijken hoe de partijen kunnen krijgen wat ze beide belangrijk vinden. Dit is uiteindelijk gelukt.

Website

Powered by: welCommerce ecommerce makers