ris-rijkschroeff-juristen
contact

Juridische pakketten

Alle organisaties komen juridische vraagstukken tegen in hun bedrijfsvoering. Voor ondernemers is het belangrijk dat zij professioneel kunnen ondernemen en dat juridische zaken op orde zijn. Ondanks dat heeft niet iedere organisatie een eigen jurist in dienst, terwijl er wel behoefte is aan advies, rechtsbijstand of het sparren met een jurist over bepaalde processen of onderwerpen. Vaak zijn dit jonge of kleine onderneming (tot 20 werknemers). Juist voor deze ondernemingen heeft Ris Rijkschroeff een viertal juridische pakketten samengesteld.

producten overzicht

Centraal in ieder pakket staat dat wij fungeren als uw juridisch partner. Hierdoor weten wij te allen tijde wat er bij u in het bedrijf speelt en kunnen wij onze dienstverlening ook toespitsen op uw specifieke situatie. Om te zorgen dat u de beste dienstverlening krijgt, krijgt u een vaste jurist als aanspreekpunt.

Wij staan altijd klaar voor onze cliënten middels, onder andere, eerstelijns juridisch advies per e-mail of telefoon. Daarnaast zorgen we dat documenten zoals algemene voorwaarden, diverse contracten en juridische communicatie altijd voldoen aan wet- en regelgeving. Mocht er geprocedeerd moeten worden dan kunnen wij u daar ook in bijstaan.

Ook voor de startende ondernemer hebben we een pakket samengesteld waarin alles zit om direct te kunnen beginnen met de onderneming. In dit pakket zit advies over de rechtsvorm, alle belangrijke documenten en drie maanden gratis juridisch advies.

Wanneer u een van de juridische pakketten aanschaft via de website, dan nemen bij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Ons streven is om dat te doen binnen 24 uur na de bestelling.

Heeft u vragen over de diverse pakketten, wilt u een afspraak maken of wenst u een andere samenstelling van een pakket, dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 020 – 491 78 91.